0

Politsei hoiatab telefonikelmide eest

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

telefon ikelmidViimase kahe ööpäeva jooksul on politseis registreeritud juba kolm telefonipettuse juhtumit.

Petuskeem on järgmine: helistatakse eakatele inimestele ja antakse teada nende lähedase inimese sattumisest liiklusõnnetusse. Pakutakse võimalust, et raha eest saab olukorra lahendada asjale ametlikku käiku andmata. Kõned on olnud venekeelsed ja enamasti suunatud vene keelt kõnelevatele eakatele inimestele.

"Soovitame sellisest petuskeemi kasutamisest viivitamatult politseile teada anda ning mitte mingil juhul ei tohi raha maksta," teatab Lääne prefektuur oma Facebooki-lehel.

"Palume eakaid sugulasi ja tuttavaid sellisest petuskeemist teavitada ning neid hoiatada. Kindlasti palume sellest rääkida ka lähikonnas elavatele eakatele (eriti vene keelt kõnelevatele) inimestele," soovitab politsei.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz