1

Päästeamet: Kasari külas leiti garaažist detonaatoreid ja laskemoona

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

päästeamet11. juunil käisid Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad Martna vallas Kasari külas, kus garaaži koristamise käigus oli leitud 71 elektridetonaatorit, 0,7 meetrit detoneernööri, 96 kapseldetonaatorit, 22 meetrit süütenööri, 19 signaalraketti, kaks jahipüssipadrunit, 19 väikesekaliibrilise vintpüssi padrunit, 8 montaažipadrunit ja hulga tühje padrunikesti ja kuule. Kõik lõhkekehad hävitatakse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Juhan
Juhan

Politsei peaks välja selgitama, kuidas need 71 elektridetonaatorit jne. sinna Kasari küla garaažidesse said, kes oli selle omanik, algatama kuriteos kahtustatava isiku suhtes väärteo menetlus ning võtma tarvitusele meetmed.

wpDiscuz