Leevi Reinaru ja Urmas Sukles saavad EELK kõrge autasu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti luteri kirik autasustab Haapsalu linnapead Urmas Suklest teeneteristi III järgu ordeniga.
Sukles saab autasu kätte nelipühal, 8. juunil tänujumalateenistusel Tallinna piiskoplikus toomkirikus, kui autasustatakse kiriku tublisid kaastöölisi ja töötegijaid.

Teeneteristi I järgu saab president Arnold Rüütel.

Teeneteristi II järgu ordeneid anti välja kaks ja ühe neist saab Lääne abipraost, Lääne-Nigula koguduse õpetaja ja Misjonikeskuse juhataja Leevi Reinaru.

III järgu teeneteriste anti 12 inimesele, sh saavad autasu Eesti Kontserdi peadirektor Jüri Leiten ja Estonia peadirektor Aivar Mäe.

EELK aukirja saavad Martna vallavanem Tiiu Aavik, Haapsalu koguduse ja Lääne praostkonna kauane sekretär Lydia Kalda ning Kullamaa koguduse õpetaja Lembit Tammsalu.

EELK tänukirja saavad Läänemaalt Haapsalu koguduse juhatuse aseesimees Kristi Ainjärv, õpetaja abiline Teno Ilves, koorivanem Aita Kaur ja kujundaja ning lilleseadja Jane Madi; Lääne-Nigula koguduse kaastööline Tiina Leppmaa ja vabatahtlik kaastööline Heikki Mutso; Ridala koguduse kaastööline kaitseliitlane Heiki Magnus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mozilla
9 aastat tagasi

Nõustun Raega!

rae
9 aastat tagasi

Õnnesoovid Leevi Reinarule! Ta on autasu kuhjaga välja teeninud.

Kõrgendik
9 aastat tagasi

kirikuissidele tuleb ikka meeldida seal käib valijaid, luik on isegi seal nõukogus. reformikaid on sääl teisigi, kirik onnise ka pragmaatiline. läbi ajaloo on see nii:)

irw
9 aastat tagasi

Päris huvitav oleks teada,milliste teenete eest see Suklesele antakse!