0

Noorte rannavollesari Haapsalu Beach alustab 8. juunil

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Pühapäeval, 8. juunil stardib Haapsalu Staadionil noorte rannavollesari Haapsalu Beach 2014. Võistlused toimuvad 8. juunil, 22. juunil ja 29. juunil.

Eraldi selgitatakse meistrid 1996. aastal ja hiljem sündinud neidude ja noormeeste arvestuses ning 1998. a ja hiljem sündinud neidude ja noormeeste arvestuses. Registreeruda saab kodulehel: http://www.tuulberg.ee/haapsalubeach/ või kohapeal 15 minutit enne võistluse algust.

Igal noormängijal tuleb tasuda võitlustest osavõtumaks 4 eurot ja 1998. a ja hiljem sündinud poistel ja tüdrukutel 2 eurot.. Osavõtulõiv tuleb tasuda pangaülekandega. Võistluspaigas tasudes on osavõtumaksud vastavalt 6 eurot ja 3 eurot. Samas toetab üritust tuulberg.ee TÜ, kompenseerides väljaspoolt Haapsalut kohale sõitvate võistlejate sõidukulud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz