Palivere–Risti tee remont algab tuleval nädalal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tallinn-Haapsalu maantee

Tallinna–Haapsalu maanteel läheb liikumine keeruliseks, sest maanteeameti tellimusel tehakse seal suuri remonditöid. Foto: Katrin Pärnpuu

Maanteeameti Lääne regiooni peaspetsialisti Urmas Robami sõnul on hange Palivere–Risti tee remontija leidmiseks lõppenud ja kui kõik kulgeb plaanipäraselt, peaks leping mai viimasel nädalal allkirjastatama.

Robam ütles, et remondiga alustatakse juuni esimesel nädalal. Töid tehakse kahes osas. Esmalt võetakse remonti 5 km teelõik Palivere poolt, seejärel Ristipoolne lõik.

Remondi ajal tuleb Robami hinnagul autojuhtidel arvestada 10–15 minutise lisaajakuluga, sest vana asfaldi ülesvõtmise ajal on üks teepool suletud ning liikust reguleeritakse valgusfooridega.

Samuti on sõidukiirus piiratud 30, 50 või 70 kilomeetrini tunnis, olenevalt töödest teel.

Robami kinnitusel tasub aega ja kannatlikkust varuda vähemalt oktoobri keskpaigani, sest siis saadakse suuremate töödega valmis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
autojuht
9 aastat tagasi

Kes peseb autod puhtas kui seat läbi sõidad..ei ole mingeid plakateid ega viitasid väljas .pind millel autod sõidavad on siledaks hööveltamatta..mis toimub..ka tõesti kõik järelvalvajad on ära ostetud..teede ehituses…ja tee peab vastu ainult neli aastat..nagu nordekon tegi tallinnas sõpruse puiesteel…kahju….

Homme algab Haapsalu-Rohuküla maantee remont | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] 5. juunil alustatakse Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee Risti-Palivere lõigul (km 39,3–49,… tee rekonstrueerimist, mille tõttu piiratakse seal kiirust u 5-kilomeetrisel lõigul […]

Sass
9 aastat tagasi

Pidi juba mai keskel pihta hakkama? Vist näeb jälle lumega asfaldi panekut.