Rapla haigla allkirjastas PERH-iga heade kavatsuste protokolli

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Rapla haigla. Foto: Rapla haiglaRapla haigla. Foto: Rapla haigla

Täna kell 15 tulid Rapla maakonnahaiglasse kokku Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Margus Jaanson, SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees Tõnis Allik ja SA Rapla Maakonnahaigla nõukogu esimees Kalle Palling, et allkirjastada ühiste kavatsuste protokoll.

Nüüd algavad ametlikud läbirääkimised, millega loodetakse lõpule jõuda veel selle aasta sees, vahendas Raplamaa Sõnumid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz