Briti prints Harry tuleb Eestisse visiidile

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eestis on reedel ja laupäeval kahepäevasel visiidil Briti prints Harry, kes kohtub teiste hulgas hiljutistes sõjalistes konfliktides osalenud sõjavetaranide ja praegu aktiivses teenistuses olijatega.

Briti Välisministeeriumi korraldatud visiidi käigus osaleb prints reedel toimuval avalikul pärjatseremoonial, kus ta asetab pärja Vabadussõja võidusamba jalamile.

Pärast tseremooniat osaleb prints  riigikogus vastuvõtul, kus ta kohtub ministrite ja riigikogu liikmetega, aga ka haavatud sõjaveteranidega, kellest mõned osalevad 10.-14. septembris Londonis peetavatel rahvusvahelistel haavatud ja vigastatud kaitseväelaste spordivõistlusel Invictus Games.

17. mail külastab prints Harry  õppust Kevattorm, kus ta kohtub president Toomas Hendrik Ilvesega ja tänab Eesti Kaitseväge julguse ja pühendumuse eest Eesti ja Briti ühismissioonil Afganistanis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments