Risti vanim elanik Mary Lindal pidas 100. sünnipäeva

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Mary Lindal8. mail oli Risti alevikus pidupäev. Lääne-Nigula valla elanik Mary Lindal (pildil) tähistas oma 100. sünnipäeva. Juubilari päev oli täis lõputuid külalisi, ülevaid emotsioone, rohkeid lilli ja häid soove.

Mary Lindal on Ristil elanud suurema osa oma elust. Ta on alati olnud aktiivne kogukonnaliige. Seda ilmestavad 22 pikka aastat Risti külanõukogu haridus-, kultuuri- ja sotsiaalkomisjoni liikmena tegutsemine ning 17 aastat Risti aiandus-mesindusseltsi esimeheks olemine.

Muuhulgas on ta kaasa löönud paljudes laulukoorides, tantsurühmades.

Aktiivse elu kõrval on ta leidnud aega ja tähtsaks pidanud ka oma kodu ilu. Kaunima koduaia tiitleid ja auhindu seisab riiulil mitmeid.

Praegu elab Mary Lindal Ristil oma tütre juures, tema päevad on endiselt täis erinevaid meelepäraseid toimetamisi nagu näputöö, lugemine ja vahel ka õues värske õhu ja linnulaulu nautimine.

Eva-Liisa Jaanisk, Lääne-Nigula valla sotsiaaltöö spetsialist

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments