Hermannuse majas on uus menüü ja värvigamma

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Haapsalu vanalinnas asuva Hermannuse maja uus rentnik on Riina Kiisa. Tema sõnul on endise Hermannuse majaga võrreldes muutunud söögikoha värvigamma ja tulemas on uus menüü, kus põhirõhk lihtsusel ja kiirusel.

Uus rentnik Riina Kiisa tunnistas, et pole varem toitlusäriga kokku puutunud, mistõttu on see talle uus väljakutse.

Kiisa ütles, et a la carte toite pole kavas pakkuma hakata, vaid eesmärk on see, et klient oma toidu võimalikult kiiresti kätte saaks.

„Kavatseme teha supilaua, aga mõte on hakata pakkuma ka piknikukorve ja paigaldada maja kõrvale müügikäru,” nimetas Kiisa plaane.

Millal uuenenud Hermannuse maja uksed avab ei osanud Kiisa öelda.

„Plaan oli mai keskel, praegu on käimas dokumentide kooskõlastamine ja ei tea, kas selleks ajaks jõuab,” ütles Kiisa.

Hermannuse maja söögikohta pidanud perekond Remma lõpetas toitlustusäri ja uue rentnikuna avab samanimelise kohviku Riina Kiisa.

„Ma olen 15 aastat olnud selle majaga seotud ja kõik suved on sinna läinud. Nüüd pensionil olles tahaks tegelda lapselastega,” põhjendas Annely Remma loobumist. Hoone jääb küll endiselt Remmade firma omanduseks.

Fotod: Merilin Kaustel-Lehemets

H1 H3 H4 H5 H6 H7 H9 H10 H11

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments