0

Eesti venekeelne meedia tutvub Läänemaaga

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna ja homme on Läänemaal õppereisil Eestis tegutsevale venekeelse meedia esindajad.

Kahe päeva jooksul külastatakse erinevaid objekte Nõva, Noarootsi, Lääne-Nigula, Ridala, Lihula ja Kullamaa valdades ning Haapsalu linnas. Ringsõitu Läänemaal alustatakse Nõvalt, kus ajakirjanikke tervitab Lääne maavanem Innar Mäesalu.

„Ajakirjanike reis on osa Mäesalu algatatud Läänemaa ja Ida-Virumaa suuremast koostööprojektist, mille eesmärgiks on tutvustada Läänemaad turismisihtkoha ja elupaigana ning suurendada üleüldist maakonna tuntust,“ kirjutatakse pressiteates.

Õppereisil osaleb kümmekond ajakirjanikku nii üleriigilistest venekeelsetest meediaväljaannetest kui ka Ida-Virumaa kohalikest meedikanalitest. Esindatud on venekeelne Postimees, venekeelne ERR, MK-Estonia, venekeelne Äripäev, Sillamäe Vestnik, ajakiri Jana ja Ida-Virumaa kohalik telekanal Lites.

Laupäeval, 3. mail tutvustavad Lääne maavalitsus, Läänemaa Turism ja siinsed käsitöölised Läänemaad Narva kevadlaadal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz