Lääne Elu paberleht neljapäeval, 10. aprillil

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

LE 20140410• Lääne Elu esikülg on pühendatud maailmameistriks tulnud Katarina Lehisele.

„See oli ikka elu võit! Paremini pole võimalik juunioride karjäärile punkti panna,” ütles Katarina Lehis Lääne Elule.

•Tänasest on Läänemaal avatud naiste varjupaik, kuhu saab helistada igal ajal kogu ööpäeva vältel.

• Taasiseseisvumisest on meil juba 25 aastat möödunud, aga minevikuga rahu tegemine ei ole isegi veel päevakorrale kerkinud. Kas selle peale ei ole tuldud või seda lihtsalt ei raatsita teha, küsib ajakirjanik Ene Pajula arvamusküljel Siim Kallase tuleku ja mineku põhjuste üle arutledes.

• Läänemaa munitsipaalgümnaasiumide jätkusuutlikkus oleneb sellest, kas oma kooli 9. klassi lõpetajad jätkavad oma kooli 10. klassis või mitte. Noarootsi riigigümnaasiumisse tuleb lapsi üle terve Eesti, Läänemaa ühisgümnaasiumisse üle terve maakonna. Munitsipaalgümnaasiumid seevastu ei toimi isegi oma piirkonna tõmbekeskusena — kui omal lapsi napib, ei tule neid ka kuskilt mujalt juurde.

• Läänemaa matkarajad ja lõkkekohad lagunevad, uusi juurde ei tehta.

• Haridusministeeriumi ametnike arvamus, et Läänemaa ühisgümnaasium on täiesti uus kool, on väär, kirjutab Vaike Ilumäe. See on pigem ametnike soovmõtlemine.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Halloo
9 aastat tagasi

Milline Vaike Ilumäe? Ikka Valentina Ilumäe.