Lääne maavalitsus otsib aasta ema

Kaia Ansip

kaia.ansip@gmail.com

Lääne maavalitsus ootab 20. aprillini kandidaate aunimetusele aasta ema.

Maavalitsuse teatel peaks kandidaat olema eeskujuks teistele, üles kasvatanud tublid lapsed ning samal ajal tegutsenud silmapaistvalt ka ametialaselt või ühiskondlikus elus. Läänemaa Aasta Ema peab olema Eesti kodanik ja Läänemaa elanik.

Kandidaate saavad esitada kõik üksikisikud, asutused ja ühingud 20. aprillini. Ettepaneku vorm ja statuut on üleval Lääne maavalitsuse kodulehel.

Mullu sügisel valiti esimest korda Läänemaa aasta isa, kelleks sai Kalle Orumaa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
veteran
10 aastat tagasi

Ma nägin ykspäev huvitavat pilti… ema suitsetab ja puhus tossu lapsele peaaegu näkku,
Ema oli roolis….

mmmm
10 aastat tagasi

Läänemaale sobiks pigem rohkem “aasta ellujääja” ja seda otsida perest,kus keegi Soomes ei tööta ja 100km kaugusele tööle ei sõida.

Aga...
10 aastat tagasi

Aasta ema on Läänemaal kunagi varemgi valitud! Nüüd siis uus katsetus?

mõõdupuu
10 aastat tagasi

Lapsi ei pea kasvatama- need sindrid kasvavad ise. Muidugi on see väärt mõte, aga kuidas seda ema aastaga mõõta, vot see paneb mõtlema? Kui “tublid lapsed” järgmisel aastal enam nii tublid pole, siis aunimetusest ilma.

et siis
10 aastat tagasi

“….üles kasvatanud tublid lapsed ning samal ajal tegutsenud silmapaistvalt ka ametialaselt või ühiskondlikus elus.” Enamus emasi kasvatab oma lapsed üles. Siin tekib jällegi see küsimus,et keda siis otsime,kas aktiivset ühiskonnategelast või ema, selle sõna otseses mõttes. Rohkem ikka kisub sinna poole,et otsime tublisi karjääriinimesi,kes võivad ka öelda,et neil on lapsed kodus. Tavaliselt aga see sama karjäär ametiredelil toob kaasa selle,et lapsi kasvatavad hoidjad ja vanavanemad ja ema jõuab koju heal juhul unejuttu lugema. Karjääri autasustamiseks on siiski teised võimalused kui aasta ema tiitel! Olgem ausad,mõni lihtne tööinimene on mitmed kordi rohkem ema, kui see, kes ühiskonnale silma üritab jääda.

Vaat...
10 aastat tagasi

Lähen kohe otsima!

Juku
10 aastat tagasi

Kas on kadunud?