2013. aasta parim kõrgkooliõpik on „Inimese anatoomia“

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

2013. aasta parimaks kõrgkooliõpikuks tunnistati Tartu Ülikooli kirjastuse poolt välja antud Arne Lepa „Inimese anatoomia“.

Parima õpiku valisid välja riikliku programmi „Eestikeelsed kõrgkooliõpikud 2013-2017“ ekspertkomisjonid ja programmi juhtkomitee. Õpik on valminud eestikeelsete kõrgkooliõpikute programmi toetusel.

Konkurssi parima eestikeelse kõrgkooliõpiku väljaselgitamiseks korraldatakse alates 2010. aastast, eesmärk on tunnustada eesti teaduskeele arendamist ning eestikeelse terminoloogia rakendamist.

2010. aastal tunnistati parimateks kõrgkooliõpikuteks Ain Raali „Farmakognoosia“ ja „Eesti kooli ajalugu. 2. köide.“, koostajateks Endel Laul ja autorite kollektiiv.

2011. aastal läks auhind jagamisele kahe autori õpikute, Enno Reinsalu „Eesti mäenduse“ ja Toivo Järvise „Veterinaarparasitoloogia“ vahel.

Ka 2012. aastal otsustati, et parima eestikeelse kõrgkooliõpiku auhind läheb jagamisele A. Klausoni, J. Metsaveere, P. Põdra ja U. Raukase „Tugevusõpetuse“ ja Alar Astoveri „Mullateaduse“ vahel.

Rein Joamets
Kommunikatsiooniosakonna konsultant
Haridus- ja Teadusministeerium

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
girls shoes
10 aastat tagasi

I cannot thank you enough for the blog. Fantastic.

Texas
10 aastat tagasi

Very neat post.Really thank you! Want more.

whole life insurance Orange County
10 aastat tagasi

This is one awesome blog post.Thanks Again. Great.

online business
10 aastat tagasi

This is one awesome blog article. Fantastic.