Läänemaa sattus Tourestil külastajalõksuks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Turismimessil on menukad Vormsi ja Osmusaaar, huvi tuntakse loodusturismi, suviste ürituste ja majutuskohtade vastu, rääkis Läänemaa Turismi juht Jane Möll.

Eraldi Puhka Eestis hallis on esindatud Eesti turismipiirkonnad, kes saavad anda ülevaate siseturismi võimalustest.

„Rahvast on päris palju, Veissoni [endise vallavanema Meeme Veissoni] naine on Vormsi rahvarõivais,“ kirjeldas Promenaadi hotelli juhataja Evelin Lauri messimelu.

Jane Mölli sõnul on Läänemaa Puhka Eestis hallis väljas 35 ruutmeetri suuruse messiboksiga. “Meil on kõige parem koht – külastajad, kes halli sisenevad satuvad kohe meie juurde,” ütles Möll. Läänemaa väljapaneku juures tuntakse huvi eri asjade vastu. „Küsitakse Vormsit, Osmussaart, looduspuhkust, suviseid üritusi, majutusvõimalusi,“ loetles Möll.

„Suur huvi on meie loterii vastu,“ ütles Möll. Loosirattas on kokku üle 500 auhinna alates kleepsudest kuni peauhindadeni välja. „Loosime välja viis peaauhinda, mis koosnevad majutuspaketist ja meie muuseumide ühispiletist.“

Läänlastel on messiõhtuil broneeritud aeg pealaval, kus loositakse kolme päeva jooksul välja viis majutuspaketti, mis toovad turisti Läänemaale. Samuti näidatakse pealava suurel ekraanil videosid ja pilte Läänemaast.

„Messi külastatavuse tipp on ilmselt homme,“ nentis Jane Möll.

Koos Läänemaa turismiga on messil muuseumite sihtasutus, Müüriääre kohvik, Soffa, Vormsi ja Roosta puhkeküla. „Lisaks on ettevõtted saatnud meiega messile oma reklaammaterjale,“ rääkis Jane Möll.

Mullu Läänemaa turism Tourestil ei osalenud.

Rahvusvaheline turismimess Tourest on vanim ja suurim turismimess Balti riikides mis toimub juba 23. korda.

Messil on esindatud välismaised sihtkohad, reisikorraldajad, reisibürood, transpordiettevõtted, kindlustusfirmad, haridusasutused, hotellid, spaad, restoranid, meelelahutusteenuste ning vaba aja tegevuste pakkujad.

Fotod: Karel Möll, Evelin Lauri
Tourest 2014 Karel Möll (3)

Tourest 2014 Karel Möll (2)

Tourest 2014 Karel Möll (1)
veisson

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
server storage rack
10 aastat tagasi

I value the post.Really thank you! Really Cool.

Newport Beach
10 aastat tagasi

Thanks so much for the blog article.Really looking forward to read more. Much obliged.

online business
10 aastat tagasi

A round of applause for your article post.Much thanks again. Really Great.

Turistid
10 aastat tagasi

…tulevad ja lähevad.Tore on. Aga mis peamine- järjest rohkem tuleb kunagi,väljamaale tööle läinuid siia tagasi. Sest siin on ilus loodus ja seni pole siin ei maavärinaid ega poliitrahutusi….