Muuseumid saavad ühispileti

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Sihtasutus Haapsalu ja Läänemaa muuseumid tahab turule tuua 15 eurot maksva muuseumite ühispileti, millega pääseb kuude sihtasutusse kuuluvasse muuseumisse.

Ühispiletiga pääseb Haapsalu raekotta, Iloni Imedemaale, piiskopilinnusesse, raudteemuuseumisse, sidemuuseumisse ja Laikmaa majamuuseumi. Eraldi kõikidesse muusuemitesse piletit ostes maksaks see täiskasvanutele 21 eurot.

Lastele hakkab ühispilet maksma 10 eurot, alla 8aastased pääsevad muuseumisse tasuta. Ühispilet hakkab kehtima esimese muuseumi külastusest ja kehtib kolm kuud.

Piletit reklaamitakse juba sel nädalavahetusel Tallinnas toimuval turismimessil Tourest, kus seda jagatakse koos majutuspakettidega.

Sihtasutuse turundusjuhi Ege Paju sõnul näitas jaanuari statistika, et poolest tuhandest Iloni Imedemaa külastajast käis rõhuv enamus nädalavahtustel. See näitab tema sõnul, et ühispileti müügist huvitatud võiksid olla ka Haapsalu majutusasutused.

Täna vanalinna ettevõtete kokkusaamisele kogunenud leidsid, et ühispilet võiks siiski pisut odavam olla, näiteks täiskasvanule 10 eurot.

Samuti soovitati läbi rääkida Haapsalu söögi- ja majutuskohtade pidajatega, kes võiksid pakkuda lisasoodustusi, mis muudaks pileti atraktiivsemaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader
9 aastat tagasi

Great blog.Thanks Again. Fantastic.

baby shoes
10 aastat tagasi

Thanks a lot for the blog. Cool.

server rack shelf
10 aastat tagasi

Really appreciate you sharing this blog article. Fantastic.

make money online
10 aastat tagasi

Im thankful for the post.Really thank you! Awesome.