Vägivallakuritegude vähenemist ei paista

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa politseiaasta on mullusega sarnane, jaanuaris registreeriti 33 kuritegu nagu mullu samal ajal.

Läänemaa politseijuhi Margus Kaldma sõnul kuritegevuse pilt pole oluliselt muutunud, kuid kehaliste väärkohtlemiste arv on veelgi kasvanud. Varguste ja liiklusrikkumiste hulk on mullusega sama.

“Kui aga vaadata tervet Eesti, siis liikluspilt hullem kui mullu,” ütles Kaldma. Sel aastal on Eestis liikluses hukkunud 12 inimest, kellest 8 jalakäijaid. Eelmise aasta jaanauris hukkus liikluses kaks inimest.

“Tundub, et kõik sõnumid, mis läbi meedia edastatakse, on nagu vastu seina rääkimine,” lisas Kaldma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
...
10 aastat tagasi

Pange kõik need lemonid ja aafrika pubid jne asjad kinni kuuks ajaks. Siis kirjutage uus artikkel uue kuu kohta. Seal Aafrika pubi ees võib juba niisama selle eest peksa saada kui õue suitsule minna. Käisime sõpradega pubis. Läksime korraks välja suitsule ja paar minutit jõudsime olla kuni juba üks tüüp punase nokamütsiga ligi astus ja hakkas ei kuskilt ajama juttu, et miks me möliseme temaga ja, et kas tahame peksa saada. Kuigi me ei jõudnud ennem mitte midagi öeldagi talle. Arvatavasti lihtsalt keegi korraks vaatas tema poole ja tema kohe härga mängima. See ei ole normaalne, tõmmake see kuradi lööma… Loe rohkem »

...
10 aastat tagasi
Reply to  ...

Või pange mendid sinna kuskile passima uste juurde.
Muideks sama on ka lemonis.