T-Stuudio sai Koolitantsu eelvoorus eripreemia

Madiken

madiken@le.ee

T-Stuudio tantsu "Kratibisnes" (koreograaf Annika Viibus) esitajad nädalavahetusel Salme kultuurikeskuses. Ülemises reas vasakult: Piibe Bianka Sau, Marleen Randpere, Karolin Kumel, Saskia Laitamm, Eva-Maria Brock. Alumises reas vasakult: Hanna Sein, Grete Lehemaa, Laura Väli, Kristel Tammesalu. Foto: erakogu
T-Stuudio tantsu "Kratibisnes" (koreograaf Annika Viibus) esitajad nädalavahetusel Salme kultuurikeskuses. Ülemises reas vasakult: Piibe Bianka Sau, Marleen Randpere, Karolin Kumel, Saskia Laitamm, Eva-Maria Brock. Alumises reas vasakult: Hanna Sein, Grete Lehemaa, Laura Väli, Kristel Tammesalu. Foto: erakogu
T-Stuudio tantsu “Kratibisnes” (koreograaf Annika Viibus) esitajad nädalavahetusel Salme kultuurikeskuses. Ülemises reas vasakult: Piibe Bianka Sau, Marleen Randpere, Karolin Kumel, Saskia Laitamm, Eva-Maria Brock. Alumises reas vasakult: Hanna Sein, Grete Lehemaa, Laura Väli, Kristel Tammesalu. Foto: erakogu

Haapsalu tantsukool T-Stuudio sai nädalavahetusel Tallinnas Salme kultuurikeskuses toimunud festivali Koolitants ’14 eelvoorus eripreemia tantsuvaldkonna arendamise eest Läänemaal.

Tantsukooli juhi Mairi Grossfeldti sõnul on T-Stuudio tänavu festivalil ainuke Läänemaa esindaja. Varasematel aastatel on alati vähemalt numbri või paariga osalenud ka teisi Läänemaa rühmasid, näiteks Noarootsi või Taebla gümnaasiumi noored.

“Sellepärast, et olime ainukesed, ei toodud maakondlikku eelvooru siia, vaid olime kaks päeva Tallinnas sealses eelvoorus,” sõnas Grossfeldt.

T-Stuudio osaleb Koolitantsul tänavu üheksa tantsunumbriga vanuseklassides 4.–6., 7.–9. ja 10.–12. klass, rääkis tantsukooli juht.

„Tallinnas on alati kõva tase. ETA tantsukool, JJ Street jne – need on nii kõrge tasemega tantsukoolid, et eelvoor on peaaegu finaali tasemel. Lastele oli see hea kogemus, väga silmaringi laiendav,” kirjeldas Grossfeldt nädalavahetusel kogetut.

Eelvoorus said Grossfeldti sõnul osaleda kõik T-Stuudio kasvandikud – ka need, kes septembris alles esimest korda tantsutrennidega alustasid. „Nad olid nii tublid, suutsid särada viimase tantsuni välja, kuigi väga pikad päevad olid,” rääkis ta.

Kas T-Stuudio numbreist mõni ka järgmisse vooru pääseb, selgub Grossfeldti sõnul veebruari lõpus, mil kõik maakondlikud eelvoorud on peetud.

Eesti Tantsuagentuuri poolt korraldatav “Koolitants” on Eesti populaarseim ja suurima osalejate arvuga üritus tantsu harrastavatele lastele ja noortele.

8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jordans for women
8 aastat tagasi

You will find absolutely many details like that to take into consideration. That’s an excellent point to bring up. I offer you the thoughts above as general inspiration but clearly there are actually questions like the one you bring up exactly where by far the most necessary factor will be working in honest superb faith. I don?t know if preferred practices have emerged around things like that, but I’m certain that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives. jordans for… Loe rohkem »

cheap jordans online
8 aastat tagasi

Can I just say what a relief to locate someone who really knows what theyre talking about on the net. You surely know methods to bring an problem to light and make it essential. Even more many people must read this and fully grasp this side of the story. I cant believe youre not more common due to the fact you surely have the gift.
cheap jordans online http://jordansnnbw.hazblog.com/Primer-blog-b1/How-Designer-Shoes-Change-Women-s-Personality-b1-p4.htm

shoes jordan
8 aastat tagasi

You can find some fascinating points in time in this post but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I appear into it further. Superior article , thanks and we want alot more! Added to FeedBurner also
shoes jordan http://gujjar.org/blogs/post/2699

jordan 11
8 aastat tagasi

Spot on with this write-up, I really think this web site requirements a lot more consideration. I’ll probably be once again to read much more, thanks for that information.
jordan 11 http://www.flixya.com/blog/5581377/Retailers-Make-the-most-of-Ladies-Enjoy-of-Designer-Handbags

air jordans
8 aastat tagasi

You produced some decent points there. I looked on the net for the issue and identified most people will go along with with your web-site.
air jordans http://www.freewebsite-service.com/swisswatchesvqf/Blog.php?id=159131&snavn=Kobe+Shoes+Offer+you+The+Gliding+Movement

jordans for cheap
8 aastat tagasi

Oh my goodness! an awesome write-up dude. Thank you Nevertheless I am experiencing concern with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there everyone finding identical rss difficulty? Anyone who knows kindly respond. Thnkx
jordans for cheap http://ameblo.jp/jordanscoo/entry-11710566067.html

jordans cheap
8 aastat tagasi

I’m generally to blogging and i truly appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your site and maintain checking for new data.
jordans cheap http://www.anacondabroadcast.com.ar/blog/view/12577/air-jordan-footwear-a-legacy-of-his-airness

jordans cheap
8 aastat tagasi

Oh my goodness! an impressive write-up dude. Thank you In spite of this I am experiencing issue with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there everyone obtaining identical rss dilemma? Anybody who knows kindly respond. Thnkx
jordans cheap http://swisswatchesvqf.jigsy.com/entries/general/let-champs-take-care-of-all-your-running-apparel-needs