Juhtkiri: Õige otsus

Madiken

madiken@le.ee

11. detsembril postitas Ülla Paras Facebooki Haapsalu & Läänemaa rühma üleskutse: „Kes on selle poolt, et Läänemaa haigla lastearstile dr Alge Varele omistataks Haapsalu linna vapimärk, kirjutage siia alla.”

Elutöö tunnustus, mis järgnes, tooks pisara silmanurka ka kalgimale inimesele. Tunniga kogus ettepanek 80 allkirja. Sealjuures on Haapsalu & Läänemaa 5000 liikmega kinnine rühm, kuhu postitatud ettepanekut nägid ainult liikmed. Allkirjadega, mida kokku sai umbes 250, tulid kaasa kommentaarid. Läbivaks said sõnad professionaalsus, empaatiavõime, pühendumus, suur süda, hoolivus.

Kirjutati ka inimestest, kes tänu Alge Varele praegu elus on. Ettepaneku all ei esinenud ainumatki kriitilist sõnavõttu. Võrdlemisi ebatavaline nähtus — nii mõne arsti tööd hindavas arutelus kui ka kommentaariumites üldiselt.

Alge Vare pälvis tänavu Eesti aasta arsti tiitli. Sellest suuremgi rõõm oli aga kuulda, et linnavolikogu ei pidanud n–ö suurt tiitlit piisavaks ja Alge Varele omistati ka kohalik tunnustus — Haapsalu linna vapimärk.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader
9 aastat tagasi

I value the article.Really thank you! Much obliged.

Oklahoma
9 aastat tagasi

I cannot thank you enough for the article post. Much obliged.

group health insurance Orange County
9 aastat tagasi

Im obliged for the blog article.Really thank you! Fantastic.

online business
9 aastat tagasi

Great, thanks for sharing this article.Much thanks again. Cool.