Haapsalu–Pürksi buss võiks hiljem väljuda

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Bussireisijad. Foto: Lääne maavalitsus
Busireisijad. Foto: Lääne maavalitsus
Bussireisijad. Foto: Lääne maavalitsus

Noarootsi vallavanem Triin Lepp saatis Lääne maavalitsusele kirja, milles palub, et Haapsalu Pürksi buss väljuks reedeti hiljem.

„Palume liinibussi nr 21 Haapsalu-Österby reedene Haapsalust väljumisaeg 15.15 muuta hilisemaks ehk 17.15,” kirjutas Lepp.
Praegu väljub buss Pürksist Haapsallu reedel 14.15 ja sõidab kohe Haapsalust Österby tagasi.

„Sellise graafikuga ei ole võimalik saada koju Haapsalus tööl käivatel inimestel. Samuti tahaks paljud inimesed reede pärastlõunal sõita Noarootsist maakonna keskusesse poodi, arsti juurde, ametiasutustesse või muid asjatoimetusi tegema. Muudatuse sisseviimisel suureneks reedeti bussi kasutajate hulk oluliselt,” märkis Lepp.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hyg
10 aastat tagasi

kuidas seni on autota inimesed küll hakkama saand vaid hommikul ja õhtul buss ja keset päeva lapsed tee ääres hääletavad,kes güm, st näiteks hambaarstile või muid toimetusi ,hea kuion kohalikke kes lapsed jälle Pürksi toovad,hoidku kurjade eest.

:)
10 aastat tagasi

Koolist koju saavad õpilased õigel ajal 14,15.Buss väljuks Haapsalust-Pürksi tagasi praeguse 15.15 asemel 17.15. Kui pole siiani olnud probleemi,miks siis järsku nüüd on?

no
10 aastat tagasi

pangu sinna 17.15 üks bussiliin juurde siis kõik rahul

Kairit
10 aastat tagasi

Palun eiiiiii! Meie kes koolist tuleme tahaks ka ju varem koju saada. Sellele pole keegi mõelnud.