0

Kanepi: Otsustavas setis olin tunduvalt rahulikum

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula / arhiiv
Foto: Arvo Tarmula / arhiiv

Hooaja esimese turniiri avaringis venelanna Aleksandra Panova alistanud Eesti esireket Kaia Kanepi kirjutab oma kodulehel, et sattus eduseisus olles talle omaselt ärevusse.

Kaia võitis 2 tundi kestnud kohtumise 6:3/6:7/6:2 ja jõudis teise ringi.

“Esimese ringi tabel oli huvitav, kuna kaks aastat tagasi mängisin ka Panovaga ning võitsin otsustavas setis,” kirjutab Kanepi. “Aga mäng oli okei, arvestades pikka võistluspausi. Väljak on päris kiire ja pikki punkte oli vähe. Serv töötas üldiselt hästi, välja arvatud kaks korda teises setis kui olin breigiga peal. Siis sattusin ärevusse, nagu mulle eduseisus omane. Otsustavas setis samas situatsioonis olin tunduvalt rahulikum.”

Kanepi järgmise ringi vastane on hispaanlanna Carla Suarez Navarro (WTA 17.). Omavahelistes kohtumistes juhib Kanepi 3:2. Mäng peetakse homme kohaliku aja järgi kell 19, Eesti aja järgi kell 11.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz