Spordiajakirjanikud andsid aasta parimate valimisel eelistuse vehklejaile

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti spordiajakirjanike selts jagas täna hääli aasta parimatele sportlastele, suurima häältesaagi said ettearvatult vehklejad, vahendab Postimees Sport.

Meeste arvestuses saavutas esikoha vehkleja Nikolai Novosjolov, kellele järgnesid maaldeja Heiki Nabi ning kettaheitja Gerd Kanter.

Naistest hinnati parimaks vehkleja Julia Beljajeva, kes edestas tennisist Kaia Kanepit ja kõrgushüppajat Anna Iljuštšenkot.

Aasta võistkonna kategoorias sai esikoha Eesti epeenaiskond, järgnesid meeste korvpallikoondis ja meeste paarisaeruline neljapaat.

Treenerite arvestuses hinnati parimaks Beljajeva juhendaja Natalja Kotova, teise koha sai Nabi treener Henn Põlluste ja kolmanda koha hääled sai Novosjolovit juhendav Igor Tšikinjov.

Spordiaasta edukamad selgitatakse välja rahvahääletuse, spordiajakirjanike ning spordialaliitude häälte põhjal. Spordisõbrad saavad oma valikuid teha homseni Eesti Olümpiakomitee koduleheküljel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Lembitu Twerdianski
10 aastat tagasi

Meie vehklejad- aasta mees, aasta noor, kaks maailmameistrit, kaks kuldmedalit poole tunni jooksul,parim võistkond, Euroopa meistrid. Lausa ülekohus on see, et vehklejate treenerid ei saanud maksimumpunkte. Helistasin läbi kõik keda arvasin helistavat tuttavatest. Eestlased lihtsalt ei tunne maailma parimate vehklejate treenerite nimesid! Ei tunne, sest neil on vene nimed, nad on venelased! Ja kas neid on kunagi vehklejate esinemiste puhul nimetatud, nagu käivad kogu aeg koos Naabi ja Põlluste nimi. Muidugi mitte tahtes vähendada nende meeste võimsust.