Haapsalu toidupangale annetati esimesel kogumispäeval Selveris 20 kasti toitu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Haapsalu toidupank
Foto: Haapsalu toidupank
Foto: Haapsalu toidupank

Reedesel Haapsalu toidupanga kogumispäeval Selveris annetasid poekülastajad kokku ligi 20 kasti toitu.

“Aitäh vabatahtlikele töötegijatele ja lahketele annetajatele!” kirjutavad toidupanga inimesed oma Facebooki lehel.

Toidupank jagab järgmise nädala jooksul üle 100 jõulupaki Läänemaa puudust kannatavatele peredele. Selleks koguvad vabatahtlikud ka laupäeval ja pühapäeval poekülastajailt annetusi Haapsalu Säästumarketis ja Rannarootsi Selveris.

Toidupank jagab poekülastajate annetatud toidu Läänemaa puudust kannatavatele peredele. Igaüks saab aidata, ostes poes käies midagi lisaks ja pannes selle toidupanga vabatahtlike abiliste kärusse. Pühade eel on eriti oodatud maiustused, kohv ja muu jõulupakkidesse sobiv.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments