Terve Eesti politseisündmused

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei– ja piirivalveametis 142 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas üks raske tervisekahjustus, kaks avaliku korra rasket rikkumist, 76 varavastast kuritegu, neist 38 vargust (üks eluruumist, neli sõidukitest), üks sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati üheksa narkosüütegu.

Registreeriti 192 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi kaks välismaalast, tuvastati kaks ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast ja üks piirirežiimi rikkumine.

Tallinn
Kehalised väärkohtlemised
5. detsembril kella 18.20 ajal teatati politseile, et Tammsaare teel tungiti taarapunktis kallale 51aastasele mehele.
5. detsembril kella 21.20 ajal teatati politseile, et Virbi tänava korteris tungisid teineteisele kallale 30aastane ja 40aastane mees. Mõlemad viidi asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda.
6. detsembril kella 2.40 ajal teatati politseile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 34aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 33aastane mees.
6. detsembril kella 5.15 ajal teatati politseile, et Pae tänava korteris tungiti kallale 38aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 20aastane naine.

Harjumaa
Raske tervisekahjustuse tekitamine
5. detsembril kella 20.45 ajal teatati politseile, et Rae vallas Vaidas tungiti kallale 61aastasele mehele.

Kehaline väärkohtlemine
5. detsembril kella 23.30 ajal teatati politseile, et Kiili vallas Luigel tungiti majas kallale 79aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 38aastane mees.

Vargused
5. detsembril teatati politseile, et Rae vallas on mitmelt kinnistult ebaseaduslikult raiutud umbes 88 tihumeetrit metsa. Kahjusumma on täpsustamisel.

Jõgevamaa
Vargus
4. detsembril varastati Põltsamaal Õuna tänaval asuva elumaja trepikojast Minerva jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 200 eurot.

Valgamaa
Vargused
5. detsembril sai politsei teate, et läinud nädalal on sisse murtud Otepää vallas Pedajamäe külas maja kõrvalhoonesse, kust varastati ehitusmaterjali. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.
5. detsembril varastati Otepää vallas Pedajamäe külas lukustamata garaažist soojapuhur ja käsikäru. Üherattaline käru jäeti garaaži lähistele kraavi maha. Vargusega tekitatud kahju on 700 eurot.

Võrumaa
Vargus
4. detsembril sai politsei teate, et läinud nädalal on sisse murtud Haanja vallas Luutsniku külas asuvasse majja, kust varastati kaanega malmpott, toidukaupu ja muid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on 90 eurot.

Ida–Virumaa
Vargused
5. detsembril teatati politseile, et Kohtla–Järvel Järveküla teel asuvatest pakiautomaatidest varastati 39 postisaadetist. Kahju on täpsustamisel.
5. detsembril teatati politseile, et Jõhvis Narva maanteel asuvatest pakiautomaatidest varastati 64 postisaadetist. Kahju on täpsustamisel.
5. detsembril teatati politseile, et Jõhvis Narva maanteel pargitud, osaühingule kuuluvast sõiduautost varastati 360 liitrit diislikütust. Kahju on 475 eurot.
5. detsembril teatati politseile, et Kohtla–Järvel Uuele tänavale pargitud sõiduautost varastati automakk ja muid esemeid. Kahju on 2000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments