Noarootsi vallavanemaks sai Triin Lepp

Madiken

madiken@le.ee

Foto: Helen Viispert
Foto: Helen Viispert

 

Noarootsi vallavolikogu valis täna kuue poolthäälega vallavanemaks vormsilase Triin Lepa (fotol).

Noarootsi vallavolikogu esimehe Danguole Tambergi sõnul on Triin Lepp hea suhtleja, meeldiv inimene, hakkaja ja paindlik. „Vestlusvooru järgi on ta ka töökas ja tore noor inimene, kellel on arenguruumi,” põhjendas Tamberg.

Tambergi sõnul kinnitab vallavolikogu Lepa ametisse 16. detsembril.

„Olen elevil ja entusiastlik,” sõnas Lepp.

Tallinnast pärit Lepp on elanud viis aastat Vormsis ja töötab praegu Tallinna ülikooli Haapsalu kolledži kompetentsikeskuses praktikakoordinaatorina.

Lepp on sündinud 1978. aastal, lõpetanud põhikooli Tallinna 37. keskkoolis, Noarootsi gümnaasiumi ja EBSi ärikorralduse erialal.

Noarootsis on ta aega veetnud ka suvitamas lapsena. „Noarootsiga on mul emotsionaalne side nii lapsepõlvest kui ka gümnaasiumiajast. See on koht, kuhu võiks rohkem noori elama tulla. Seda tuleb soodustada ja valla arengut toetada,” sõnas Lepp.

Lepp kavatseb kolida Noarootsi, rajada sinna kodu ja panna oma 7. klassis käiva poja Noarootsi kooli.

Pikemalt saab uue vallavanema plaanidest lugeda homse paberlehe esiküljelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hyg
10 aastat tagasi

tubli

Maamatsile
10 aastat tagasi

Usun, et valikut ei tehtud kindlasti EBS-i ärikorralduse põhjal. Lisaks sellele, et Triin Lepal on päris korralik töökogemuste pagas ette näidata on ta ka noor ja tegus inimene, kes kindlasti valda valitsedes tooli soojendamisega tegelema ei hakka. Pealegi on ta päris hästi kursis ka kohalike oludega. Hetkeseisuga igastahes parim valik.
?-le- usun, et ükski inimene ei taha eluaeg ühte ja sama tööd teha ning Ülo Kalm tõenäoliselt ei kurda vaadates tema praegust käekäiku. Võiks nüüd ära unustada selle, mis olnud on ja uue inimese ilma eelarvamusteta ja vanade aegade heietusteta vastu võtta.

?
10 aastat tagasi

jah aga kalmu lõhkumisega saadi siis mis? kas need kes nii tegid ei peaks ülo ja noarootslaste ees vabandama? mees tegi head tööd.

jajah
10 aastat tagasi

aga paraku annab noarootsi gümnaasium juba kõva baasi alla…endine vallavanem ülo kalm oli enamuse ajast üldse keskeriharidusega ja tuli väga edukalt toime!!!!!!!!

Hmats
10 aastat tagasi

võiks võiks õppida esialgu selgeks H-tähe kasutamise 🙂 Tösine mats ikka

Maamats
10 aastat tagasi

irnu erneks, järjekordne aritlane kes on lõpetanut ebs-is ärikoralduse. Money Talks!