Noarootsi vald ootab aasta isa kandidaate

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Noarootsi vald ootab kandidaate aasta isa aunimetusele, ettepanekuid ootab vallavalitsus esmaspäevani.

Noarootsi vallavalitsus kirjutab oma Facebooki leheküljel, et kandidaadiks võib olla iga Noarootsi isa, kelle peres kasvab või on üles kasvatatud vähemalt kaks tublit last ja kes on hinnatud ning heaks eeskujuks ka väljaspool perekonda.

Kirjalikud ettepanekud Noarootsi aasta isa konkursile tuleb saata elektrooniliselt e-posti aadressile vv@noavv.ee või paberkandjal Noarootsi vallavalitsuse aadressil Pürksi keskus 9, Pürksi/Birkas küla.

Taotluses tuleb märkida kandidaadi nimi, sünniaeg, elukoht (soovitavalt ka telefoninumber), laste arv ning vabas vormis kirjeldus, põhjendus, miks just tema peaks olema Noarootsi aasta isa. Lisada ka taotluse esitaja nimi ning kontaktandmed.

Ettepanekuid ootab vald esmaspäevaks, 4. novembriks. Tänuüritus toimub Sutlepa vabaajakeskuses reedel, 8. novembril kell 19.

Eestis tähistatakse isadepäeva 1988. aastast, isadepäev on novembri teine pühapäev. Igal aastal valib Eesti Naisliit üldsuse pakutud kandidaatide hulgast Eesti aasta isa. Tänavu tunnustab aasta isa esimest korda ka Lääne maavalitsus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments