Ühistranspordi korraldamine Haapsalu linnas Kiltsi teelõigu sulgemise ajal 30. septembrist 20. detsembrini

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kiltsi teelõik Haapsalu linnas on suletud teetööde tõttu 30. septembrist 20. detsembrini.

Kiltsi teelõigu sulgemise ajal muutub bussiliiklus järgmistel maakonnaliinidel:

• Linnaliini nr 1 buss Lossiplats–Kiltsi–Rohuküla–Kiltsi–Lossiplats on käigus 30. septembrist 20. detsembrini ajutise sõiduplaani alusel. Ajutise sõiduplaani kehtivuse ajal buss ei läbi Ungru tee peatust. Bussiliini teenindav buss sõidab Bussijaama peatusest mõõda Raudtee tänavat, Lihula mnt, Männiku teed Kiltsi teele, millel järgmine peatus Nelgi, ning jätkab liikumist igapäevase sõiduplaani alusel. Tagasisõidul väljudes Nelgi peatusest liigub mõõda Männiku teed, Lihula mnt, Raudtee tänavat Bussijaama peatusse ja jätkab liikumist igapäevase sõiduplaani alusel.

• Linnaliini nr 3 buss Suur–Lossi — Ungru tee — Suur–Lossi on käigus 30. septembrist 20. detsembrini ajutise sõiduplaani alusel. Ajutise sõiduplaani kehtivuse ajal ei läbi buss Kalmistu, Ragn–Sellsi ja Valgevälja peatust. Bussiliini teenindav buss sõidab Bussijaama peatusest mõõda Raudtee tänavat, Lihula mnt, Männiku teed Kiltsi teele ja uueks lõpp–peatuseks on Ungru tee. Tagasisõidul väljudes Ungru tee peatusest liigub buss Männiku teele, peatudes Kiltsi tee, Pargi ja Männiku tee peatuses ning liigub edasi Lihula mnt ja Raudtee tänavat kaudu Bussijaama peatusse ja jätkab liikumist igapäevase sõiduplaani alusel.

• Maakonnaliini nr 10 buss Haapsalu–Asuküla on käigus 30. septembrist 20. detsembrini ajutise sõiduplaani alusel. Bussiliini teenindav buss sõidab Bussijaama peatusest mõõda Raudtee tänavat, Lihula mnt, Männiku teed Kiltsi teele, millel järgmine peatus Nelgi, ning jätkab liikumist igapäevase sõiduplaani alusel. Asukülast tagasisõidul väljudes Nelgi peatusest liigub buss Männiku tee, Lihula mnt ja Raudtee tänava kaudu Bussijaama peatusse.

Lisainfo M.K.Reis–X OÜ. Tel 5556 4006, e–post haapsalu@reis.ee

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
offerte hogan
9 aastat tagasi

La prossima primavera estate 2007 non fatevi trovare impreparate: i tacchi alti saranno il Pubblicato in Scarpe, Collezione Primavera Estate 2006/07
offerte hogan