0

Loodushuvilisi oodatakse sügismatkadele

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Keskkonnaamet korraldab sügise alguse puhul 15 maakondlikku matka looduskaitsealade radadel.

Üle-eestilised matkad toimuvad nädalavahetustel madisepäevast mihklipäevani ehk 21.–29. septembrini. Enamik retkedest toimuvad loodus- ja maastikukaitsealade radadel, kuid külastatakse ka lähedale jäävaid huviväärsusi. Matkade juhendajateks on keskkonnaameti töötajad ning kohalikud giidid.

Sügismatkad on jätkuks kevadistele looduskaitsekuu matkade sarjale. Osavõtt on kõikidele tasuta, vajalik on eelregistreerimine maakondlike kontaktisikute kaudu.

Läänemaal matkatakse laupäeval, 28. septembril Loode-Eesti kaitsealadel. Külastatakse Nõmmemaad, Veskijärve karjääri, Nõva kirikut ja sadamat, RMK Nõva looduskeskust, Allikjärve ja Peraküla randa. Matka juhendavad Silja Silver ja Ave Huugen.

Buss väljub Haapsalu veekeskuse eest kell 10, tagasi jõutakse 16 paiku.
Lisainfo ja registreerimine: Ave Huugen, tel 504 7219, ave.huugen@keskkonnaamet.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz