Politsei kontrollib helkureid ja alaealisi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politsei hakkab sügise saabudes rohkem tähelepanu pöörama helkurite kandmisele ja jalgrattavalgustusele, lubas Haapsalu politseijaoskonna juht Margus Kaldma.

Kaldma sõnul on õhtud juba pimedad, kuid inimesed pole veel endale veel teadvustanud, et pimedas välja ei paista.

Politseijuht lisas, et lõppenud nädalavahetusel tuli politseil mitmeid kordi tegelda purjus ja avalikus kohas suitsetavate alaealistega.

„Eks nad võtsid viimastest vabadest päevadest viimast,” ütles Kaldma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kunn
10 aastat tagasi

Oot oot, ka juuli lõpus oli juba kella 11 paiku õhtul kottpime ja helkureid ei kandnud keegi. Praegu läheb küll 2 tundi varem pimedaks aga mis see loeb, sest seaduses pole öeldud, mis aastaajal peab helkureid kandma. Ise politseinikud helkureid ei kanna aga teistele teevad trahvi küll. Valge daami päevadel õhtul kottpimedas sai nähtud mitmeid politseinikke koos perekondadega linnapeal jalutamas ja helkureid polnud kellelgi.
Ühesõnaga nüüd hakatakse kottima õhtusel ajal valgustatud tänaval liikuvaid üksikuid inimesi. Trahviraha hakkab tulema lademetes aga reede ja läupäeva öösel kaubamaja ees lällavatelt noortelt ei julge nad ühtegi helkurit nõuda.

abe
10 aastat tagasi

jaa jaa ainult miilitsaonud teavad.et õhtud on juba pimedad.