4

Läänemaa O.T.T. on kohal ka Valge Daami ajal

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

O.T.T. kaubakohtumised jätkuvad suvel. Foto: arhiiv
Eilsel kaubakohtumisel Ehte kohviku hoovis pakkus oma kaupu neli müüjat.

Eilsel Läänemaa otse tootjalt tarbijale (O.T.T.) võrgustiku kohtumisel Ehte tänava hoovis oli oma kaupu pakkumas neli müüjat, kelle hinnangul oleks ostjaid võinud olla rohkem.

“Müüa oli palju tooteid, aga inimesi ei tulnud nii palju, kui ootasime,” ütles Läänemaa O.T.T. eestvedaja Karin Kuusemaa. Samas tundus Haapsalu tema sõnul eile üldse tühjana.

Eile pakkusid müüjad vaarikaid, herneid, tomateid, peeti, kaalikat, porgandeid, sibulat, küüslauku, pastinaaki, pudruhelbeid, jahusid, õunu, kanamune ja kanepitooteid.

“Arvan, et O.T.T. kaubavahetus läheb käima aktiivselt septembri alguses, kui inimesed on linnas tagasi ning kulukad kooliostud tehtud,” sõnas Kuusemaa.

Et Valge Daami üritused toovad linna palju inimesi, otsustasid talukaupade müüjad tulla välja ka laupäeval. Kõik on oodatud ostma ja müüma ka laupäeval, 24. augustil kell 17 Ehte Maja kohviku õuel (Ehte 8).

Kauplema tulemine on tasuta. Kaubeldakseb tund kuni poolteist või kuni kaupa ja huvilisi jätkub, teatas Kuusemaa.

Kuusemaa andmeil on kasvatajail koduaias veel arbuuse, pähkelkõrvitsaid, suvikõrvitsaid, lehtpeeti, patissone ja muud huvitavat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
En.
En.

Haapsallased elavad Kastani tänaval, mitte Ehte tänava kandis. Nii et OTT leidku õigem koht.

kodanik
kodanik

OTTi puhul pole mingeid vahemehi ega kooskõlastajaid, ja Ehte tn. kohviku hoov on täpselt kaks sammu rootsituru ringteest, niiet mina jaksan seda kahte sammu teha küll ja Haapsalu inimesena hindan väga sellist regulaarset võimalust korralikku puhast toitu osta. Ei tea, miks isegi sellise tubli ettevõtmise kohta ikka leidub mõni vinguja ja viriseja…

Ei noh..
Ei noh..
…äkki oleks võimalik leida kusagilt veel kaugem hoovinurk, kus oma kaupa pakkuda?! Tegelikult ei taha olla sarkastilne, vastupidi-tore, et on veel tublisid ja töökaid maainimesi , kes midagi ise kasvatavad ja teistelegi pakuvad..aga- kõik see ilus ja hea ilmselt ei saa toimima, kui oma kaubaga Ehte tänava hoovi jäätegi- paljud inimesed lihtsalt ei tea teie olemasolust ega tule ka otsima, kus hoovis täpselt olete. Nii ju on! Ma ei saa aru, miks peaks head ja oma eestimaist kraami müüma kusagil tagahoovis- justkui oleks tegu salakaubaga!!! Ehk on võimalik leida müügiks mõni selline paik, kus inimesed ikka liiguvad, küllap on siis… Loe rohkem »
erinevus rikastab
erinevus rikastab

meil on turumoorid ja nüüd ka ottimoorid, aga veidraid on meil alati olnud, mäletate kalameeste juttu, pole kuhugi kala anda, röövlid on vahepeal, vaja teha merest suhu süsteem, seis sama , aga vaheltsaamamehi kõvasti juures, kes kõik kinnitavad, kooskõlastavad, jagavad ja otsustavad

wpDiscuz