Kristina Kuusk pääses Budapestis 64 parema hulka

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti epeenaiskond: Kristina Kuusk, Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Irina Embrich. Foto: vehklemisliit
Eesti epeenaiskond: Kristina Kuusk, Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Irina Embrich. Foto: vehklemisliit

Budapestis alanud vehklemise maailmameistrivõistlustel pääsesid naiste epee individuaalturniiril 64 parema hulka kõik neli osalevat eestlannat, teatas vehklemisliit. Nelja seas on ka läänlane Kristina Kuusk.

Irina Embrich tänu kõrgele positsioonile maailma edetabelis eelringides vehklema ei pidanud. Erika Kirpu, Julia Beljajeva ja Kristina Kuusk jõudsid põhitabelisse läbi kvalifikatsiooniturniiri.

Alagruppides võitis Kirpu viiest matšist neli, Beljajeva kuuest neli ja Kuusk viiest kolm. Kirpu alistas pääsul 64 parema hulka ungarlanna Edina Antali seisuga 15:8, Kuusk prantslanna Marie Florence Candassamy 15:7 ja Beljajeva torgetega 15:6 soomlanna Terhi Lumme.

Põhiturniiri avaringis kohtub Embrich ukrainlanna Ksenija Panteljejevaga, Kirpu poolatar Malgorzata Strokaga, Beljajeva Taiwani esindaja Chialing Changiga ja Kuusk korealanna Injeong Choiga.

Naiste epee põhiturniir peetakse neljapäeval, 8. augustil. Täna on kavas meeste epee individuaalvõistluse eelringid. Eestlastest osalevad eelvõistlusel Sten Priinits, Sven Järve ja Jüri Salm. Maailma edetabelis viiendat kohta hoidev Nikolai Novosjolov alustab võistlemist 8. augustil toimuval põhivõistlusel.

Juunis Eestile Euroopa meistrivõistlustelt kuldmedali toonud epeenaiste neliku võistkonnavõistlus peetakse pühapäeval, 11. augustil, samal päeval toimub ka meeskondlik epeeturniir.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz