FC Levadia koduleht kiitis Lihula jalgpalli noortetööd

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Enne Tallinna FC Levadia ja Lihula JK Eesti Jalgpalli Liidu karikamängu tegi FC Levadia põhjaliku eelvaate mängust ja samuti väga põhjaliku ülevaate Lihulas tehtavale jalgpalli noortetööle.

FC Levadia koduleht kirjutab ja kiidab, et Lihulas ei ole väga pikk jalgpalli ajalugu, kuid juba aastaid tehakse seal vaatamata kehvadele treeningtingimustele väga innukat ja head noortetööd treener Jaanus Getreu juhendamisel. Pööratakse tähelepanu isegi sellele, kes noortest on jõudnud noortekoondiselaagritesse.

Koduleht kirjutab, et 1991. aastal sündinud poistest on jõudnud U17 koondise lävepakule Timo Meerits, Aleksander Morsevitski, Andro Aavik ja Madis Sibul ja nüüdsest on Madis Sibulast saanud Lihula JK kindel liider, kes lööb lõviosa kolmandas liigas mängiva meeskonna väravatest. Ka 1994. aastal sündinud poistest jõudsid Kaspar Paemaa, Ossmar Kuusemaa ja Raiko Söötmaa U16 noortekoondisele väga lähedale ja kaks viimast mängivad nüüd ka Lihula JK võistkonnas.

Koduleht kirjutab ka näiteks seda, et Söötma jõudis välja ka esiliigas Pärnu Vaprusesse ja mitu mängu ta seal pidas. Täpsustuseks oleks öeldud, et ka Andro Aavik jõudis Pärnus mängida ja olla seal isegi Vapruse klubi kapten, ning sellel hooajal tegi kaasa ka Eesti meistrisarjas FC Kuressare rivistuses.

Kirjutatakse, kuidas Lõuna-Läänemaa JK ja Lihula JK on omavahel süsteemselt põimunud, sest noortetöö tehakse Lõuna-Läänemaa JK-s ja sealt edasi siirduvad meheks saades poisid mängima Lihula JK-sse.

Väga põhjalik ülevaade tehti Lihula JK käekäigust Eesti meistrivõistluste kolmandas liigas ja karikavõistlustel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments