Haapsalu kergejõustikuklubi sai Eesti noorte meistrivõistlustelt viis medalit

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Keity Vaistla. Foto: erakogu
Keity Vaistla. Foto: erakogu

Rakveres peetud Eesti B– ja juunioride vanuseklassi meistrivõistlustel võitsid Haapsalu kergejõustiklased kokku viis medalit: ühe kulla, kaks hõbedat ja kaks pronksi.

Juunioride esinumber kuulitõukes Karl Koha, kes on juba täitnud normatiivi pääsuks juunioride Euroopa meistrivõistlustele Itaalias, tõukas seekord 17.05 ning võitis kindlalt esikoha. Kettaheites võitles ta välja pronksmedali 47.36–ga.

Keity Vaistla parandas oma isiklikku rekordit odaviskes ligi 5 meetriga ning võitis hõbemedali 43.35–ga. Kuulitõukes sai ta pronksi 12.38–ga. Vaistla oli seitsmes 100 m jooksus ajaga 13,46 ja kuues teivashüppes 2.40–ga.

Maili Jaaska hüppas kolmikut täpselt kümme meetrit, mis andis kuuenda koha. Kõrgushüppe 1.45 tõi 7. koha.

B–klassi noortest säras Kristo Simulask, kes võitis hõbemedali kõrgushüppes uue isikliku rekordiga 1.79. 60 m tõkkejooksus jõudis ta seitsmenda ajaga — 16,59 — finaali.

Erki Mitman tõukas kuuli 13.37 ja oli viies. Sama koha sai ta 400 m jooksus 57,6–ga ja teivashüppes 2.80–ga, kus tuli viiendat kohta jagada Kristo Simulaskiga.

Tüdrukutest tegi uue isikliku rekordi kuulitõukes Madli Rahuvarm. 11 m ja 84 cm pikkune kuulikaar jättis ta neljandaks.

Teivashüppes oli Anna–Maria Vjazemski 2.30–ga viies. Sama tulemuse said kirja Simona–Liisbet Seppi ja Madli Rahuvarm, kes jagasid 8. kohta.

Kõrgushüppes ületasid kõik kolm meie tüdrukut 1.45 ja esikuuikusse ei mahtunud. Anett Triebstock oli 200 m tõkkejooksus kuues.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments