Pühade ajal oli Haapsalus mitmeid löömisi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

PPA Lääne prefektuuri teatel löödi 24. juunil Haapsalus terava esemega 52-aastast meest. Kahtlustatavana on kinni peetud 48-aastane naine.

22. juunil kella 1 paiku löödi Haapsalus Tallinna tänaval 33-aastast naist.

23. juunil kella 3 paiku löödi Ristil 50-aastast meest.

23. juunil kella 17 paiku löödi Haapsalus Surnuaia tänaval hoovis 40-aastast meest.

19. juunil varastati Haapsalus Lihula maanteel asutuse ruumidest rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 245 eurot.

22. juuni kella ühe paiku saabus merevalvekeskusele teade, et Haapsalu lahel nähakse ümber läinud jahti. Teataja sõnul olid kaks pardal olnut ise kaldale ujunud, teised kaks meeskonnaliiget on endiselt vees ja neil on seljas päästevestid. Kell 1.18 reageeris sündmusele Haapsalu kordoni toimkond Haapsalu sadamast kahe alusega. Kell 1.21 laekus teade, et ka kaks vees olnud abivajajat on kaldale jõudnud. Politseipatrull toimetas pääsenud Haapsalusse. Kell 1.42 leidis kordoni toimkond pooleldi veega täitunud aluse ja pukseeris selle Haapsalu sadamasse. Isevalmistatud aluse merehätta sattumise põhjuseks oli vale paut.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments