SmartPOST avas Haapsalu Rimis pakiautomaadi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Itella SmartPOST avas eile, 19. juunil uue pakiautomaadi Haapsalus, suurendades automaatide võrku Eestis 63 automaadini.

Uus automaat Haapsalu Rimis on klientidele kättesaadav kaupluse lahtiolekuaegadel kl 8–22. Tegemist on teise pakiautomaadiga Läänemaal, seni asus Haapsalu elanike jaoks lähim SmartPOSTi pakiautomaat Uuemõisas.

„Pidevalt kasvavatele pakimahtudele vastu tulles oli Haapsalu keskuses pakiautomaadi avamine aja küsimus. Haapsalu elanikel on nüüd varasemast mugavam SmartPOSTi aastaringselt kvaliteetset ja ilmastikukindlat pakiteenust kasutada,” ütles Itella SmartPOSTi juht Risto Eelmaa.

Eelmaa sõnul saab keskmine eestlane aastas 2,5 postipakki, Haapsalu ja Uuemõisa elanikud aga rohkem. „Inimesed soovivad ise valida, millal nad oma paki kätte saavad ning mis võiks olla mugavam, kui igapäevaostude kõrvalt ka oma pakk kätte saada või teele panna. Pole kahtlustki, et Haapsalu elanikele nüüd veel lähedamal olev sinine pakiautomaat osutub vähemalt sama populaarseks kui Rannarootsi keskuse automaat,” lisas Eelmaa.

Seni oli Haapsalus pakiautomaat ainult Eesti Postil, mille Post24 asub Rimist üle ristmiku tarbijate ühistu kaubanduskeskuse ees.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
merida
10 aastat tagasi

mina olen küll rahul, ei peagi siis selverisse minema.

Ivo
10 aastat tagasi

Nii tore nii tore nii tore, lähen saadan endale kohe paki, Selverist Rimisse.