Haapsalu toidupank vajab nädalavahetuseks abikäsi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nädalavahetusel korraldab toidupank üle Eesti taas toidukogumispäevad, mille käigus saavad kõik annetada kaupu vähekindlustatud ja lasterikaste perede jaoks.

Haapsalu toidupank kogub Läänemaa puudust kannatavatele inimestele kaupu Rimis ja Rannarootsi Selveris vabatahtlike abiga nagu kõikjal Eestis.

Haapsalu toidupanga esindaja Erna-Mare Saar ütles täna, et on täitsa nukker, sest praegu on end appi pakkunud vaid mõned vabatahtlikud.

“Olen Facebookis ja mujal teada andnud, kuid ei saa vabatahtlikke kokku,” ütles Saar. Ta lubas pöörduda ka nende inimeste poole, kes on ise toidupanga kaudu abi saanud. Ka kutsub Saar kõiki, kel võimalik, nädalavahetusel appi.

Vabatahtlike ülesanne on jagada toidupoe sissepääsu juures inimestele flaiereid ja aidata poekülastajaid toidupanga kaubakäru juures. Lisaks vajatakse inimesi hiljem kauba lattu viimisel ja sorteerimisel.

“Kes ei taha näiteks flaiereid jagada, võiks tulla sorteerima ja aidata kaup lattu ära viia,” sõnas Saar.

Vabatahtlikuks saab end registreerida siin.

Toitu kogutakse Haapsalu Rimis ja Rannarootsi Selveris laupäeval ja pühapäeval kell 12–18.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments