0

Risti valla teade

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaitseväe ja Kaitseliidu Piirsalu baasi ja lähiala detailplaneeringu algatamine ja keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamata jätmine.

Risti vallavalitsus algatas 15. mai 2013. a istungil korraldusega nr 55 kaitseväe ja Kaitseliidu Piirsalu baasi ja lähiala detailplaneeringu.

Planeering hõlmab Piirsalu baasi maa–ala ja selle lähiümbrust. Algatatava detailplaneeringu eesmärk on Piirsalu baasi tsoneerimine ja krundipiiride täpsustamine; hoonestusalade ja ehitusõiguse määramine; liikluskorralduse, parkimise ja tehnoehitiste kavandamine; heakorrastuse ja haljastuse põhimõtteline lahendamine; 300 m lasketiiru ohuala ulatuse ja tähistuse määramine; vajalike piirangute, servituutide ja isikliku kasutusõiguse määramine. Detailplaneering ei muuda kehtivat üldplaneeringut. Planeeringu ellurakendamisega ei kaasne olulist keskkonnamõju, tuginedes keskkonnaekspert A.Tõnissoni eelhinnangule. Detailplaneering valmib koostöös Kaitseministeeriumi ja Kaitseliiduga ning planeeringu koostaja leitakse riigihanke käigus.

Risti vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz