0

Keskkonnaamet ootab karuputke tõrje tellimise pakkumusi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Keskkonnaamet ootab E–riigihangete keskkonnas (https://riigihanked.riik.ee) lihthanke „Karuputke võõrliikide tõrje tellimine aastateks 2013–2014 II” (viitenumber 143370) pakkumusi.

Keskkonnaamet sõlmib aastateks 2013–2014 Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest rahastatava projekti „Karuputke võõrliikide tõrje aastatel 2013–2014” raames riigihangete tulemusena lepingud 1922 hektaril karuputke võõrliikide tõrjumiseks. Tõrjetööd toimuvad maist augustini, vajadusel septembrini. Tõrje eesmärk on vähendada nii inimesele kui kodumaisele loodusele ohtlike karuputke võõrliikide levikut Eestis. Tõrje toimub käsitsi mürgitamise, taimede väljakaevamise ning õisikute eemaldamise teel. Karuputke võõrliikidega seonduvat tutvustab keskkonnaamet tänavu ka infopäevadel.

Lisainfo ja kontaktandmed: www.keskkonnaamet.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz