0

Päästjad leidsid matkajaist eraldunud poisid jõelt üles

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

21. mail kell 16.48 anti päästjatele teada, et Lihula vallas Penijõel on jõematkal kanuuga kaduma läinud kaks kooliõpilast.

Päästjad alustasid paadiga otsinguid ja kell 17.26 leidsid päästjad poisid elusalt ja tervelt koos kanuuga Suitsu jõelt üles. Selgus, et poisid olid otsustanud jõel eksinud kanuumatkajatest eralduda ning nende kadumist märganud õpetaja helistas häirekeskusse.

Päästjad võtsid poisid oma paati, kanuu sellele sappa ning andis nad sadamas õpetajatele üle. Poistel olid seljas päästevestid.

Päästeamet tuletab meelde, et laste eest vastutavad nendega koos olevad täiskasvanud. Päästeamet soovitab paadisõidul kanda alati päästevesti, sest õnnetuse korral hoiab päästevest kannatanu abi saabumiseni pinnal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz