Eesti epeemeeskond tuli Pariisi MK-etapil neljandaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti epeemeeskond koosseisus Nikolai Novosjolov, Sten Priinits ja Sven Järve teenis Pariisis toimunud MK-etapil 31 riigi konkurentsis kõrge neljanda koha, teatas vehklemisliidu koduleht.

Sarnaselt Tallinna Mõõga vehklemisturniirile kaotati ka seekord pronksikohtumises Ungarile. Kaotusenumbrid olid seekord 30:40.

Avaringis oli Eesti torgetega 45:39 parem Kasahstanist, kaheksandikfinaalis alistus esimesena asetatud USA 45:31 ja veerandfinaalis Ukraina 18:18. Poolfinaalis pidi Eesti tunnistama Venezuela 39:34 paremust.

Eesti ja Ukraina vahelises kohtumises olid viimases minimatšis võistkondade kaptenid Novosjolov ja Bogdan Nikishin passiivsed ja matš viidi viimasele minutile ning Eesti meeskonnale loositi prioriteet, mida Novosjolovil õnnestus ka edukalt kaitsta. Eesti meeskonnale piisas võiduks viigiseisust 18:18. Kohtumises Venetsueela vastu suutis Novosjolov välja tulla 25:30 kaotusseisust ja viigistada kohtumine 34:34, kuid siis tegi Venezuela kapten Silvio Fernandez viis torget järjest ja tagas sellega võidu Venezuelale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments