Läänemaa motosportlased võitsid nii Riias kui ka Vilaskis

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Möödunud nädalavahetusel ja 1. mail olid Lääne motoklubi motomeestel võistlused nii siin- kui ka sealpool Eesti piire. Medalisaak tuli korralik.

Supermoto hooaeg avati 1. mail Riias, kus peeti Eesti, Läti ja Leedu meistrivõistluseid ja kus quadracer’ite klassis oli stardis ka Janek Soidla. Haapsalu võidusõitja oli Lätis klass omaette ja võttis mõlemas sõidus veenva võidu.

„Mulle rada sobis,” märkis Janek Soidla. „Kui tavaliselt on supermoto rada ehitatud 70% ulatuses asfaldile ning 30% ulatuses krossirajale, siis Riias oli suhe 50%–50%. Pikk krossiosa andis mulle eelise.”

Kestvuskrossimehed jätkasid meistrivõistlusi Vilaskis. Heas hoos olid läänlastest Reio Engman ja Kert Pääbo. Reio Engman võistleb seenioride arvestuses ja võttis Vilaskis järjekordse etapivõidu. Meistrivõistluste arvestuses hoiab ta maksimumpunktidega ka liidrikohta.

E1 klassis osaleb Lihula noormees Kert Pääbo, kel õnnestus esimese etapi 4. koht vahetada hõbemedali vastu. Kokkuvõttes hoiab Pääbo kolmandat kohta. Liider on Karl Saat.

Hannes Prikk

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments