IRLi linnapeakandidaat on Merle Mäesalu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

IRLi Haapsalu piirkonna juhatus kinnitas eile Haapsalu linnapeakandidaadiks sügisestel valimistel Merle Mäesalu (pildil).

Lääne maavalitsuses arengu- ja planeerimisosakonna juhatajana töötava Mäesalu sõnul saab ta oma praegusel töökohal panustada küll maakonna arendamisse, aga „sisemiselt on mul soov pääseda inimestele lähemale, osaleda protsessides, mis otseselt mõjutavad inimeste heaolu,” põhjendas Mäesalu oma nõustumist olla valimistel IRLi linnapeakandidaat.

„Meil on väga hea meel, et Merle on valmis selliseks väljakutseks, kuna tema puhul on tegemist inimesega, kes oma tööst tulenevalt on väga hästi kursis nii Haapsalu kui ka kogu Läänemaa peamiste probleemidega. Selline positsioon annab talle linna juhtides olulise eelise värsketeks mõteteks ning Haapsalu arengule uue tõuke andmiseks,“ ütles IRLi Läänemaa piirkonna juht Kerli Nilp.

Merle Mäesalu sõnul vastab Isamaa ja Respublica Liit oma olemuselt tema maailmavaatele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
,,,
10 aastat tagasi

nii kurvad ja mõistvad silmad nagu arder välil

Pildil
10 aastat tagasi

Nagu kirikuõpetaja.

Ridala
10 aastat tagasi

Ridala kodanik siis Haapsalu linnapeaks. Volikogu koha pärast vaja teha fiktiivne sissekirjutus…

mnjah:)
10 aastat tagasi

ei ole mul midagi isiklikult tulevaste linnapeade kandidaatide isikute vastu, kuid….
kohalikud konnatiigis ei saa ikka aru, et linnapea peab olema särav isiksus, kes suudaks oma energiaga kõiki kaasa haarata ja ühes suunas tegutsema panna. Haapsalu jaoks on järgmised aastad olulise tähtsusega, et kas provints jääb ilma inimesteta totaalseks ääremaaks või suudetakse tuua kohalikku piirkonda elu ja tegevus. ei näe ma nendes seda sädet, erinevate poolte kaasamise oskust, visioonide visualiseerimist jne. kohalike omavalitsuste valimised näitavad väga selgelt tendentsi, et parteide pink on lausa uskumatult lühike ning valikuks on ainult nn ametnikud/bürokraadid/hallid hiirekesed. kahju on sellest

vot
10 aastat tagasi

petab andrese oma näilise töövõimega ära, vaja uurida milles töövõime ka avaldub

vot
10 aastat tagasi

eks selliseid komsomolkasid ennegi nähtud

ingel kesapõllul
10 aastat tagasi

KRT ise ta on selle ääremaa siia kujundanud – Kõige ehtsam kelm. Nüüd räägib et on süütu ja ei tea poliitikas ka veel midagi, pole kuuld pole näinud ja ega vastuta samuti mitte millegi eest. Vanasti oli selliste koondamiseks vastavad kohad et nad teistele ohtlikuks ei muutuks ja nendele anti tasuta süüa ja vormiks oli pikkade varrukatega särk.

Kahju!
10 aastat tagasi

Mingi uus strateegia – igale poole naislinnapead. Väga õige! Meeste kord on praegu, siis naiste…:)
Reformil siis… Tiina Lobja, Keskil Koropets, Sotsilt Kruus
Palju õnne!:)

Andres
10 aastat tagasi

Merle on tohutu töövõimega inimene, Haapsalu linnale kuluks selline kahtlemata ära. Jään põnevusega ootama IRLi valimislubadusi.

siit nad tulevad
10 aastat tagasi
Reply to  Andres

el. hind taevasse, narva ja pihkvatagused maad tibladele, elamisload vene retsidele, eesti ilma lasteta, pensionärid näljapajukile, iseseisvus brüsseli oksjonile, võtame mõnuga massidesse, erinevus rikastab – koerapulmale ametlik staatus, vangidele puhkekodud ja palju palju lepinguid nagu ACTA jne.

Enn
10 aastat tagasi

Pigem ikka kahemilline.