Detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Neljapäeval, 2. mail kell 14 on Lihula vallamajas (Jaama 1, Lihula) Penijõe küla Mõisa kinnistu (katastritunnus 41102:001:0002) detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu.

2,0 ha suurune Mõisa kinnistu piirneb Penijõe mõisa kinnistuga ning sellel asuvad endise Penijõe mõisa laudad. Planeeritav ala asub Matsalu rahvuspargi piiranguvööndis Lihula – Kloostri – Kirbla riigimaantee ääres. Planeeritav ala on Lihula valla üldplaneeringus reserveeritud ärimaana.

Planeeringu eesmärgid on Mõisa maaüksuse hoonestusala, ehitusõiguse, liiklus– ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja –rajatiste asukoha ning keskkonnakaitse abinõude kindlaks määramine seoses loodusturismikeskuse ehitamisega, sealhulgas olemasolevatesse Penijõe mõisa lautadesse seminari–, büroo– ja hoiu– ja abiruumide, galeriide, kohviku, 150 kohaga söögikoha, näituse– ja müügipindade ehitamine; 50 kohaga majutushoone ja spaa ehitamine ning puurkaevu rajamine.

Lihula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments