0

Detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Neljapäeval, 2. mail kell 14 on Lihula vallamajas (Jaama 1, Lihula) Penijõe küla Mõisa kinnistu (katastritunnus 41102:001:0002) detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu.

2,0 ha suurune Mõisa kinnistu piirneb Penijõe mõisa kinnistuga ning sellel asuvad endise Penijõe mõisa laudad. Planeeritav ala asub Matsalu rahvuspargi piiranguvööndis Lihula – Kloostri – Kirbla riigimaantee ääres. Planeeritav ala on Lihula valla üldplaneeringus reserveeritud ärimaana.

Planeeringu eesmärgid on Mõisa maaüksuse hoonestusala, ehitusõiguse, liiklus– ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja –rajatiste asukoha ning keskkonnakaitse abinõude kindlaks määramine seoses loodusturismikeskuse ehitamisega, sealhulgas olemasolevatesse Penijõe mõisa lautadesse seminari–, büroo– ja hoiu– ja abiruumide, galeriide, kohviku, 150 kohaga söögikoha, näituse– ja müügipindade ehitamine; 50 kohaga majutushoone ja spaa ehitamine ning puurkaevu rajamine.

Lihula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz