“Vasikaholmi õudus” tuli zombifilmide konkursil kolmandaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Raadio 2 hommikuprogrammi “Silmad Lahti” zombi-filmide konkursi võitis 15 filmi hulgast ülekaalukalt Sten Aaviku film “Cellar Door” 483 häälega, teise koha sai “Armastus toidab” (308 häält) ja kolmanda haapsallaste “Vasikaholmi õudus” (129 häält), kirjutab ERRi meelelahutusportaal Menu.

Kokku hääletas Facebookis oma lemmiku poolt u 1100 inimest.

“Filmid on kõik väga erinevad – mõnes on kasutatud eriefekte, mille peale karp täiesi lahti vajub, teised on jällegi sellised julged telefoniga filmitud ühekaadrikad,” iseloomustas saatejuht Madis Aesma.

Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivali korraldusmeeskond valis oma lemmiktööks Ott Pulsti filmi “Üksik Zombipoiss Kalle”, mis oli ka ühtlasi esimene konkursile laekunud töö.

Zombi-filmide konkurss oli omamoodi eelmänguks järgmisel nädalal peetavale Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivalile. Parima filmi autorid saavad auhinnaks VIP-pääsmed HÕFFile ning nende filmi näidatakse festivali avaüritusel.

Aprilli alguses väljakuulutatud zombi-filmide konkursi ainukeseks tingimuseks oli, et filmis peab olema vähemalt üks zombi, kes kedagi hammustab.

Haapsalus vanas kalakombinaadis üles võetud “Vasikaholmi õudust” näeb siin, kõiki konkursil osalenud filme saab vaadata siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments