Õismets ja Vestli jõudsid taas poodiumile

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: erakogu

Narvas peetud Eesti kadettide ja juunioride TOP 8 turniiril mängisid Haapsalu lauatennisistid Aaro Õismets ja Toomas Vestli esimesel päeval kadettide klassis ning hõivasid pjedestaalil teise ja kolmanda koha. Teisel päeval jäid Õismets ja Vestli juunioride klassis viiendaks ja kuuendaks.

Möödunud pühapäeval Tallinnas korraldatud Eesti laste karikasarja Maardu etapil osales Läänemaalt üheksa lauatennisisti. Taas pidid Aaro Õismets ja Toomas Vestli leppima teise ja kolmanda kohaga. Samas vanuseklassis oli Mihkel Puhm 12. ning Karin Talving tütarlastest 8., Mattias Ristmägi klassis 2000–2001 kümnes, 2002 sündinud ja noorematest olid Allex Rummel 12., Kaaro Saatmäe 13. ja Markul Mursal 18. ning Katrina Talving samas klassis tütarlastest 8.

Raske võistlus on Vestlil ja Õismetsal ees tuleval nädalavahetusel, kus kõigepealt tuleb mängida Eesti–Soome kadettide maavõistlusel ning pühapäeval rahvusvahelisel Alari Lindmäe memoriaalil Tallinnas. Samas võistleb ka Kristiina Seiton naiste üksikmängus ning segavõistkonnas koos leedulanna Ugle Baskutytega.

Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments