0

Aleksander Kaasikult ilmus elektrooniline reisikiri

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Ridala vallas Panga külas elav fotohuviline Aleksander Kaasik avaldas oma teise e–raamatu, mis räägib autosõidust Valge mere äärde ja Solovetsi saarele.

„Russofoobidele pole soovitatav,” hoiatab raamatu annotatsioon ja lisab, et raamat on poliitiliste ja ajalooliste teravikega reisikiri, mis heidab pilgu looduse ja kurjuse armastajaile. Kunstilised fotod ja aktiivsed lingid teevad Karjala virtuaalsemaks.

Kaasiku eelmine e–raamat „Vabaduse mõtteis endisel Nõukogudemaal” oli mõeldud pildi– ja ajaloohuvilistele ning rääkis sõidust Musta mere äärde.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz