Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 41 varavastast kuritegu, neist 34 vargust (4 eluruumidest, 4 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest.

Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 12 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 416 väärtegu, 1 merereostuse juhtum.

Piirilt saadeti tagasi 16 välismaalast.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Omastamine
6. aprillil kella 17 paiku omastati Haapsalus Saare tänaval korteris kuldsõrmus. Kahju on 200 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
14. aprillil kella 3 ja 4 vahel tungiti Pärnus Anton Hansen Tammsaare tänaval meelelahutusasutuses kallale 29-aastasele naisele.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 26. veebruar kuni 14. aprill varastati Juuru alevikus Tallinna maanteel ettevõtte territooriumilt avariiline sõiduk. Kahju on selgitamisel.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
16. aprillil kella 8.50 ajal teatati politseile, et Tartu maanteel lennujaama juures tungis kaasliikleja kallale 34-aastasele autot juhtinud naisele.

Vargused
16. aprillil varastati Roseni tänaval asuva hotelli kliendilt telefon ja sularaha. Kahju kokku 1250 eurot.

16. aprillil avastati, et Kotka tänaval asuvast garaažiboksist on varastatud erinevaid ehitustööriistu. Kahju kokku 8000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
17. aprillil kella 2.10 ajal teatati politseile, et Maardus Keemikute tänava korteris tungiti kallale 33aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 46aastane mees.

Vargused
16. aprillil teatati politseile, et Raasiku valla kinnistult on varastatud puuriit. Kahju kokku 320 eurot.

16. aprillil avastati, et Saue vallas Laagri aleviku eramust on varastatud riideid ning jalatseid. Kahju kokku 112 eurot.

16. aprillil varastati Sakus asuvast eramust erinevaid münte ja väärisesemeid. Kahju kokku 1000 eurot.

Ööl vastu 17. aprilli varastati Jõelähtme vallas Narva maanteel seisnud veokist 1000 liitrit kütust.


LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Vargus
14. aprillil teatati, et Valgas Maleva tänava vaba juurdepääsuga korterist varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 119 eurot


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
Ajavahemikul 11.–12. aprill tungiti Kadrinas Raua tänaval tootmishoonesse ja varastati gaasikeevituskomplekt, keevitusmask ning padrunivõtmed. Kahju kokku on 634 eurot.

Ajavahemikul 15.–16. aprill tungiti Väike-Maarjas Tamme tänaval korterisse, kust varastati sülearvuti koos laadija ja hiirega, modem, mobiiltelefon, tulemasin, ehetekarp koos kahe sõrmusega ja karp koos Konstantin Pätsi mälestusmedaliga. Kahju kokku on 634 eurot.

Ajavahemikul 14.–15. aprill tungiti Tamsalu vallas Kullenga külas garaaži ja varastati kaks plekkvelge koos rehvidega ning kompressor. Kahju on 380 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
14. aprilli öösel varastas tundmatu mees Narvas Mõisa tänaval asuva baari juures 39-aastase naise käest mobiiltelefoni. Kahju on 100 eurot.

Ajavahemikul möödunud aasta oktoober kuni 16. aprill varastati Narvas aiandusühistu Jugla 2 suvilast elektrikaablit, radiaator ja teisi esemeid. Kahju on 380 eurot.

16. aprillil avastati, et Jõhvi vallas Edise külas on garaaži sisse murtud ja ära varastatud kaheksa sõiduautorehvi. Kahju on 800 eurot.

Omastamine
14. aprilli öösel omastati Narvas sõidu ajal taksost 26aastaselt naiselt kott, milles olid dokumendid, 1100 eurot ja teised isiklikud esemed. Kahju on 1200 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments