Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 tapmine, 2 röövimist, 47 varavastast kuritegu, neist 35 vargust (4 eluruumidest, 4 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavolilist kasutamist.

Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest.

Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 6 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 337 väärtegu.

Möödunud nädala jooksul registreeriti 8 euro võltsimisega seotud kuritegu. Tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine, 1 salakaubavedamise juhtum.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
Ajavahemikul 9.–10. aprill tungiti Koigi vallas Vaali külas tallu ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on 336 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
10. aprillil kella 8.15 ja 8.30 vahel löödi Vändra alevis Pärnu–Paide maanteel 17-aastast noormeest.

Vargused
Ajavahemikul 1. veebruar kuni 10. aprill tungiti Pärnus Karjamaa tänaval majja ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on 450 eurot.

Ajavahemikul 6.–7. aprill varastati Vändra vallas Viluvere külas sõidukist kütust. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 9.–10. aprill varastati Häädemeeste vallas Majaka külas sõidukist tööriistu ja kütusehoidlast kütust ning kütusepump. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 4.–7. aprill tungiti Vändra alevis Jaama tänaval majja ja varastati torusid. Kahju on selgitamisel.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine
10. aprillil teatati politseile, et kella 3 ajal rööviti Liikuri tänaval 20-aastaselt mehelt kaks telefoni ja sigaretipakk.

Kehalised väärkohtlemised
10. aprillil kella 16.35 ajal teatati polisteile, et Keskuse tänava korteris tungiti kallale 63-aastasele mehele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 41-aastane mees.

10. aprillil kella 22.35 paiku teatati politseile, et Ümera tänava korteris tungiti kallale 42-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 39-aastane mees.

11. aprillil kella 1 ajal teatati politseile, et Punasel tänaval asuvas tanklas tungiti tüli käigus kallale 27-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 31-aastane mees.

Vargus
10. aprilli öösel varastati Kuusenõmme tänava majast kaks telerit, arvuti, sülearvuti ning rahakott dokumentide ja sularahaga. Kahju kokku 2070 eurot.

Harjumaa

Vargus
10. aprillil teatati politseile, et Maardus Tiigi tänava krundil asunud merekonteinerist on varastatud erinevaid autode osi, tööriistu, kaableid ja muid metallesemeid. Kahju kokku umbes 10000 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Tapmine
10. aprillil kella 16.19 ajal leiti Luunja vallas Pajukurmu külas ühe talu õuest 1945. aastal sündinud naise laskehaavaga surnukeha ning laskehaavaga 1940. aastal sündinud mees, kelle juurest leiti seaduslik tulirelv CZ52. Mees suri hiljem kiirabisõidukis.

Vargused
Ööl vastu 9. aprilli murti sisse Tartus Riia tänava maja hoovis seisnud sõidukisse Ford Mondio Turnier ning varastati akudrell Makita koos lambi, kahe aku ja akulaadijaga ning kott erinevate tööriistadega. Kahju on 331 eurot.

8. aprillil varastati Tartus Riia tänava kaubamajast kaks paari teksapükse. Isik on kinni peetud.

Ööl vastu 7. aprilli varastati Tarus Narva mnt ööklubis jope taskust mobiiltelefon Sony Xperia. Kahju on 400 eurot.

8. aprillil ajavahemikul kella 14–15 varastati Tartus linnaliini bussis kotist rahakott koos 235 euro sularahaga ja dokumentidega.

8. aprillil ajavahemikul kella 15–21 murti Rõngu alevikus Nooruse tänaval sisse korterisse ning varastati sülearvuti koos koti ja laadijaga. Kahju on 917 eurot.

Valgamaa

Vargus
Ajavahemikul 5.–8. aprill raiuti Karula vallas Raavitsa külas maha ja varastati seitse kaske. Kahju on 350 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
Ajavahemikul 26. detsember kuni 6. aprill tungiti Vihula vallas Võsupere külas eramusse, millest varastati muusikakeskus, elektrikaableid, erinevaid tööriistu ja vasktorusid. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 9.–10. aprill varastati Narvas Võidu tänaval sõiduautolt BMW esistange. Kahju on 570 eurot.

10. aprilli öösel lõhuti Toila vallas Voka alevikus Tiigi tänaval garaažiboksi ukselukk ja sein. Garaažist varastati muruniiduk ja kaks jalgratast. Esialgne kahju on 445 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments