Eesti Ekspress ei jõua täna osa, sh Haapsalu tellijateni

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti Ekspress teatab oma veebilehel, et täna ei jõudnud leht trükikojast järgmistesse Eesti Posti kandekeskustesse: Kuressaare, Orissaare, Haapsalu, Kärdla, Käina, Türi, Paide, Põltsamaa, Tartu Postikeskuse, Pärnu, Viljandi, Võhma, Rakvere, Rapla, Kohila, Valga, Tõrva ja Otepää.

Seetõttu jääb nende piirkondade tellijatel Eesti Ekspress oma postkasti täna saamata.

“Vabandame ja lubame, et leht jõuab kõigi tellijateni hiljemalt homse kandega,” teatab ajaleht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments