0

Eesti Ekspress ei jõua täna osa, sh Haapsalu tellijateni

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti Ekspress teatab oma veebilehel, et täna ei jõudnud leht trükikojast järgmistesse Eesti Posti kandekeskustesse: Kuressaare, Orissaare, Haapsalu, Kärdla, Käina, Türi, Paide, Põltsamaa, Tartu Postikeskuse, Pärnu, Viljandi, Võhma, Rakvere, Rapla, Kohila, Valga, Tõrva ja Otepää.

Seetõttu jääb nende piirkondade tellijatel Eesti Ekspress oma postkasti täna saamata.

“Vabandame ja lubame, et leht jõuab kõigi tellijateni hiljemalt homse kandega,” teatab ajaleht.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz