Politsei otsib liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu politseijaoskond otsib 2. aprillil Haapsalus juhtunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid.

2. aprillil kella 8.20 paiku juhtus liiklusõnnetus Haapsalus Vaba, Posti ja Rahu tänavate vahelisel lõigul, kui vastassuundadest lähenenud sõidukite Toyota Corolla ja Volkswagen Golfi vahel juhtus külgkokkupõrge, teatas PPA Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais.

Haapsalu politsei palub kõigil, kes liiklusõnnetust pealt nägid, võtta ühendust telefonidel 473 2831 või 110.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments