Raadio 2 kuulutas välja zombifilmide konkursi, võidufilmi näeb HÕFFi avamisel

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Raadio 2 kuulutas välja zombifilmide konkursi, mille nõuded on lihtsad: tuleb teha lühike ja õudne film. Võitja pääseb VIPina Haapsalu õudusfilmide festivalile.

Konkursil on kolm reeglit: film peab olema maksimaalselt viis minutit pikk (võib olla ka viis sekundit või minut või kaks minutit), filmis võiks olla vähemalt üks zombi ning see zombi võiks filmis kedagi hammustada. Ülejäänud sisu, vorm, näitlejad ja muud asjad jäävad tegija enda otsustada.

Kui õudukas on valmis, tuleks saata kiri aadressile silmadlahti@err.ee. Saatjale antakse Youtube’i kanali parool, et autor saaks teose üles laadida.

Filme ootavad korraldajad kuni 14. aprillini.

Pärast tähtaega jääb kõigile nädal aega hääletamiseks oma lemmikfilmi poolt. Hääletuse võitja saadab Raadio 2 koos kaaslasega 25. aprillil algavale Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivalile. Võitja ja tema kaaslane saavad kohtuda näitlejate ja režissööridega ning käia kohtades ja üritustel, kuhu tavakülastajad ei pääse, samuti on ööbimine Haapsalus neile tasuta.

Võitnud zombifilmi näidatakse ka tänavuse HÕFFi avaüritusel 25. aprillil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments